Praktische bedrijfsruimte van circa 90 m2

De bedrijfsruimte bevindt zich op het Waarderpark in de Waarderpolder in Haarlem. De zeer ruime bedrijfsruimte is circa 10 meter diep, 9 meter breed en 3,5 meter hoog. De ruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur en aparte toegangsdeur. De bedrijfsruimte kan eventueel in combinatie gehuurd worden met de kantoorunit (Office 4) die zich er boven bevindt. Op het bedrijventerrein Waarderpark sluiten de toegangspoorten om 18.00 uur s'avonds en gaan om 06.00 uur s'chtends weer open. Je kan jezelf te alle tijden toegang verschaffen door de persoonlijke toegangscode die je op het keypad in kan toetsen, waarna de poort open zal gaan. 

De prijs voor de bedrijfsruimte is € 1.199,- per maand  excl. BTW (maandelijks opzegbaar)Daarnaast kan je tot 10% korting ontvangen bij vooruitbetaling. De getoonde prijs is een 'all-in' huurprijs, dus incl water, elektra, gebruik sanitaire voorzieningen en servicekosten.

Heb je vragen of zou je de bedrijfsruimte graag willen komen bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op! Om de ruimte (online) te huren klik hier

Veilig betalen