Faciliteiten

Wanneer je een desk of office gehuurd hebt kan je van vrijwel alle faciliteiten gratis gebruik maken. Denk hierbij aan:

Supersnel glasvezel internet

In de vestigingen in Amsterdam en Haarlem hebben wij supersnel glasvezel internet met een 1 gb up- en download snelheid. Als je een werkplek bij ons huurt heb je door het hele gebouw overal zeer goed bereik. Wij hebben namelijk circa 50 wifi access points. Wil je liever bekabeld internet? In alle kantoorruimtes hebben wij ook UTP poorten beschikbaar. Daarnaast hebben wij een firewall en heeft iedere huurder zijn eigen inlog.

Verse bonenkoffie en thee

In de algemene keuken en in de keukens op de verdiepingen staan Douwe Egberts koffiemachines die zeer lekker expresso's, cafe creme's of Capuccino's maakt. Voor de thee drinkers zijn er diverse theesmaken om uit te kiezen. 

Gebruik van de printer

De printer kan gratis gebruikt worden zolang het om dagelijks gebruik gaat. Ga je enorme mailingen versturen? Laat het ons dan even weten. De printer kan scannen, printen en kopieren.

Lounge en dakterras

Wil je even bijpraten met collega's met een lekkere kop koffie? Neem dan plaats in onze gezellige lounge in onze vestiging Amsterdam Noord. Mocht de zon schijnen kan je ook een korte break nemen op ons daktteras met uitzicht op Het IJ en de skyline van Amsterdam! 

Schoonmaak

Iedere week wordt de locatie grondig schoongemaakt. Buiten de reguliere kantoortijden zullen wij ervoor zorgdragen dat iedereen veilig kan werken in een schone omgeving, wat van extra groot belang is in de huidige tijd. 

Privé lockers

Werk je graag op een (groter) eigen monitor of heb je andere spullen die je graag achter wil laten zodat je deze niet iedere keer hoeft mee te nemen? Huur dan een eigen locker. Met jouw persoonlijke toegangscode ben jij de enige die hier toegang toe heeft.

Keuken

De keuken is voor algemeen gebruik. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen afwas in de vaatwasser plaatst. Neem je zelf etenswaren of drinken mee? Bewaar deze dan gerust in de koelkast. Wil je er even lekker tussenuit, of jezelf verwennen door het laten bezorgen of ophalen van een lekkere gezonde lunch? In de buurt zijn vele gezellige horecagelegenheden waar je tussen het harde werken door je hoofd even tot rust kan laten komen.  

Camerabewaking

Voor de veiligheid van onze huurders hebben wij op diverse plekken camera's geplaatst die aangesloten zijn op ons camerasysteem. De beelden hiervan worden opgeslagen. Mocht er zich ooit iets voordoen, dan kunnen wij dus altijd achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld. 


 

Toegangscontrolesysteem

Het gebouw is voorzien van een hoogwaardig toegangscontrolesysteem waarbij iedere huurder een persoonlijke toegangscode of app heeft. Het is altijd duidelijk wie en wanneer iemand in het pand is geweest.

Veilig betalen