Blijf op de hoogte en volg het laatste nieuws
 

01-07-2021

Nieuwe functionaliteiten op onze website!

Vanaf vandaag hebben wij een aantal nieuwe functionaliteiten aan onze website toegevoegd. Zo hebben wij een aantal stappen aan de website toegevoegd die de websitebezoeker kan doorlopen, waarna er direct zichtbaar is welke werkplek of kantoorruimte geschikt en beschikbaar is, en kan deze eventueel direct online gehuurd worden. Ook is het nu mogelijk een werkplek voor enkele dagen in de week te huren, terwijl je wel een contract voor een langere periode afsluit. Zo betaal je dus enkel voor de dagen die je afneemt en ben je verzekerd van je werkplek voor langere tijd op de dagen in de week die jij zelf kiest!

Een kantoorruimte voor langere periode vastleggen (en dus korting ontvangen) maar wel maandelijks betalen, is vanaf nu ook mogelijk!

Van het vinden van de juiste workspace, het zelf kiezen van de huurvoorwaarden door de huurder, het genereren en online tekenen van de huurovereenkomst, tot het betalen van de eerste factuur. Join me self-office heeft het hele boekingsproces van werkplekken en kantoorruimte huren volledig geautomatiseerd!

Veilig betalen