JOIN ME flex office Amsterdam Noord (opening Q3 2022)

Het gebouw is onlangs aangekocht en wij werken hard aan de voorbereidingen voor de verbouwing. We verwachten dat JOIN ME Amsterdam Noord Q3 2022 zijn deuren zal gaan opnenen. 

Regio Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een gebied dat vollop in ontwikkeling is en de gemeente heeft de ambitie uitgesproken de komende jaren 5000 nieuwbouw woningen te realiseren. Een flexibel kantoren concept waarbij zzp'ers en bedrijven een bureau of kantoorruimte kunnen huren (zelfs per dag, week of maand) past goed binnen deze stedelijke ontwikkeling in Amsterdam Noord.

Het business center en het concept

De manier van werken in zijn algemeenheid verandert snel. Bedrijven zien in dat het niet altijd in hun voordeel is om medewerkers volledige dagen op kantoor te laten werken. Het bedrijf zal een groot eigen kantoorgebouw moeten faciliteren en medewerkers moeten vaak veel reisuren maken. JOIN ME kan hiervoor een uitstekende oplossing zijn mede door de zeer flexibele voorwaarden. Daarnaast is een bureau of kantoorruimte binnen 5 minuten online te regelen. Je kan dus al een dag van te voren een bureau huren, volledig ingericht, van alle voorzieningen voorzien ( koffie, Thee, printer, WIFI, etc).  

Contactdetails

JOIN ME flex office Amsterdam Noord
Disketteweg 14 -18
1033 NW Amsterdam

Tel +(0)85-0477535 (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00 - 18.00 uur) 
E-mail: info@joinmeflexoffice.nl

Kamer van koophandel nummer : 76513661

Veilig betalen